10.4 C
Bratislava

Záhradné vybavenie, ktoré vám spríjemní čas vonku – od nábytku po doplnky

- Reklama -

Teplé letné mesiace sú ako stvorené na pobyt vonku. Či už plánujete veľkú letnú oslavu, oddych na terase alebo zábavu na záhrade s vašimi deťmi, mali by ste investovať do správneho záhradného vybavenia, ktoré vám spríjemní letné dni a večery.

Pohodlné posedenie ako v obývačke

V lete sa množstvo aktivít, ktoré bežne vykonávame v interiéri, presúva von – vychutnávame si tu rannú šálku kávy, čítame knihu a podobne. Z našej terasy sa v podstate stáva druhá obývačka či jedáleň. Dôležité je preto siahnuť po kvalitnom a pohodlnom sedení.

V závislosti od toho, ako plánujete svoju záhradu najčastejšie využívať, sa môžete rozhodnúť pre ideálnu sadu záhradného nábytku. Rozhodnete sa pre komplet pozostávajúci z jedálenského stola a stoličiek alebo pre sedaciu súpravu s originálnym kávovým stolíkom? Preskúmajte bohatú ponuku nábytku do záhrady na https://di-volio.com/sk/zahradny-nabytok a vyberte si to pravé pre vás.

Myslite na to, že záhradný nábytok bude vystavený rôznym exteriérovým vplyvom – UV žiarenie, vlhkosť, dážď a iné. Nepodceňte preto výber materiálu. Ak kráčate ruka v ruke s trendmi, zaujímať vás určite bude nábytok z technoratanu. Ten je odolnejší ako prírodný ratan, nedeformuje sa a vyznačuje sa farebnou stálosťou.

Záhradné lehátka pre dokonalý relax

Ak si túžite vychutnať relax na slnku, či už chcete čítať knihu, zdriemnuť si alebo sa opaľovať, dokonalý priestor vám poskytne záhradné lehátko. Jedným z faktorov, ktorý by ste mali brať do úvahy, je okrem materiálu (najčastejšie drevo, ratan a kov) aj jeho hmotnosť – čím ťažší model, tým horšie sa vám s ním bude manipulovať.

Úkryt pred slnkom poskytne záhradný slnečník

Okrem lehátka oceníte aj záhradný slnečník, ktorý poskytne tieň a ochranu pred slnkom. Pri výbere sa zamerajte primárne na tieto vlastnosti – odolnosť voči vode, farebnú stálosť a priedušnosť. Každý materiál ponúka iné vlastnosti. Napríklad také tienidlo z polyesteru je pevné, odolné, vplyvom UV žiarenia však časom môže vyblednúť. Lepšou (zároveň aj drahšou) alternatívou sú potom slnečníky s tienidlom z akrylu.

Záhradné hojdačky, kreslá a siete

Hojdanie milujú všetci – deti i dospelí. Pridajte preto na terasu/záhradu voľne stojacu hojdačku. Modernejšou možnosťou sú potom stojace alebo závesné kreslá, tzv. hojdacie vajíčka. Pohodlie vám však poskytne aj klasická hojdacia sieť.

Zdroj: sponzorovaný obsah
- Reklama -

Ak si našiel/a v článku chybu alebo máš pripomienky, daj nám prosím vedieť na media@relife.sk

Najčítanejšie

- Reklama -

Súvisiace články